mandag 20. mai 2013

Vente på svar

Da har vi sendt ut forespørsel på graving i hagen. Mener og tror vi nå vet hvordan vi vil ha det. Håper det ikke tar alt for lang tid før vi har svar og noen har tid til å komme. Gleder meg til å kunne få blomsterbed, sitteplasser og drivhus på plass.

Ellers så har jo helgen vært strålende, med en utrolig varme og sol. Nå blomstrer det meste av vårplantene!Skal, skal ikke hogge ned. Det store (sure) kirsebærtreet er gammelt og stort. Fint når det blomstrer, men redd det skal falle over hus og bil til nabo. Treet står ca 20cm inn på vår tomt, oppå en stenmur..


Vakker ukjent pinselilje


Tulipan 'Ballerina'. Dufter fantastisk!


Vakre vårfarger!


Ukjent tulipan, feilmerket, for den lignet ikke på pakkens navn (Belicia)...
Men vakker, først lys gul, etterhvert blir den rosa rundt kanten av kronbladene.


Tulipan 'Allegretto'


Ukjent Tulipan


Pallekarmene 19.05.2013
Tips til frisk leskende drikke i varmen: en halv godt moden pasjonsfrukt, noen tynne (grønt)epleskiver og en dose mynteblader. Putt alt dette i kaldt vann og sett det i kjøleskapet. Kan godt etterfylles et par ganger. Sunt og deilig i varmen :)

3 kommentarer:

 1. Skal jammen lage leskende drikk i morgen - det høres godt ut. Har tenkt å gjøre som deg, plante i pallekarmer siden jeg også venter på fagfolk som skal hjelpe meg med grovarbeidet til den nye hagen. Hvor har du fått tak i dine pallekarmer - hva kostet de? hilsen Anne Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Pallekarmene fikk jeg gratis på Maxbo :) Spurte først om de hadde noen til salgs, det hadde det ikke, men en snill kar sa de hadde noen gamle om jeg ville ha dem. Så fikk 6 stk!

   Slett
 2. Hei! Vakre vårbilder. Er veldig glad i tulipaner. Høres ut som du har flere spennende prosjekter på gang. God kveld! Anne

  SvarSlett