tirsdag 18. juni 2013

En måned går fort!

Det var lenge siden sist! Ser jeg har ikke blogget siden slutten av mai, men tiden brukes jo nå for det meste ute. I løpet av måneden så har det eksplodert i hagen, det er så grønt og frodig (kanskje litt for frodig). Det ble ikke noe graving, vi var for sent ute, alle var booket før sommeren pga den korte våren. Men har nå benyttet tiden til å tenke enda mer :)

Siden jeg har tømt hagen for alle stauder og løker, så fant jeg ut at jeg måtte sette opp noen store krukker utenfor inngangsdøren. Også greit og ha noe pent å se på enn den ikke så pene inngangen. Men vi er i gang med å male hele huset! Det er nå vasket og vi har startet allerede. Får bare håpe været holder seg litt til.... Det blir engelsk rød og hvite lister (det blå skal bort...).

Her er bilder av krukkene, den ene er med vann og blomster fra hagen. Det kommer mer info om hva som er i hver krukke når de blomstrer litt mer. Hver krukke har et fargetema.

 
 
I løpet av tiden har jeg også vært en uke på Gran Canaria. Ble soling på stranden, men har også utforsket stort sett hele øya med bil. Her bilder fra innlandet, med utsikt mot det høyeste fjellet.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar