søndag 12. mai 2013

Hagebesøk

De som følger med har nok sett Bjarnes hageblogg og Hannes hagedagbok, at de i dag har hatt åpent drivhus. Jeg tok turen dit :) Veldig hyggelig å treffe andre "bloggere", se på løsninger, snakke om hage, nyte varmen i drivhus (ja, all tvil ble borte, vi må få oss et slikt drivhus!), se på terassen, kjøkkenhagen, osv. Et veldig hyggelig hagebesøk!

Og vel hjemme igjen så kom solen også, det var deilig å kunne sitte ute uten å fryse! Tiden ble brukt til å plante om solsikkene og chilien, sette noen stiklinger av mynte (etter inspirasjon fra Moseplassen), markere ut de trærne vi vil beholde (med fint rødt bånd), osv...
Vi har nå fått avtalt med en bekjent om å komme og felle de trærne vi ikke vil ha, og desverre flere enn vi hadde tenkt. Det står noen tujatrær i hagen, av den typen med litt "tynn vekst". De har i vinter fått det tøft, og er nå veldig brune. Vi kan prøve å redde dem, men har i stedet tenkt at arealet skal brukes til platting, steinbed og dam for å kunne nyte morgensolen.

Ellers noen bilder fra hagen. Selv om våren var treg, har det i de siste dagene blitt veldig grønt (og gult)!


Påskeliljene i pallekarmen blomstrer


Gullkorg står i full blomst


Like før tulipanene blomstrer


Bjørka som kom på 1-2-3!

Vakkert


Fant ut vi har blåbær i hagen! Håper de kan flyttes på.Pallekarmene 21.04.2013
 

Pallekarmene i dag 12.05.2013.
Pottene på siden er en peon og oktoberbergknapp funnet i blan ugress og kratt.
Håper de klarer seg til nye bed er klare.

1 kommentar:

  1. Så hyggelig besøk du har vært i da. Kjekt å møte andre hagefolk og bli inspirert med nye ideer. Mye flott på gang i hagen din:)

    SvarSlett