lørdag 2. januar 2016

Nytt år, nye muligheter!
Det har vært stille her på bloggen, ikke siden juni har jeg postet noe. Men det betyr ikke at det har vært stille i hagen. Hver ledige øyeblikk ble brukt til å holde på i hagen. Når jeg ser tilbake er det kan jeg neste ikke tro at våren 2014 var det nesten ingenting i hagen. Og det er akkurat det, det å se tilbake kan også være greit. Så akkurat nå føler jeg det mangler bilder fra juni og til nå. Det har jo skjedd mye de siste halvåret!
Tør neste ikke si det, men må kunne ha et lite nyttårsforsett: blogge mer. Ikke bare for å vise frem hagen, men for selv å kunne følge med på utviklingen.
Har jo mange bilder, men det er ikke helt det samme å se på alle bildene. En liten tekst gjør litt mer.
Og det trenger ikke være laaange innlegg, eller de flotteste bildene tenker jeg nå. Om jeg bare kan starte i det små, ta med det lille som skjer. Tror det blir enklere da.


Hagen mars 2014:

Hagen september 2014, første blomsterbed påstartet, og en liten kjøkkenhage: 

Hagen august 2015, noen deler av hagen fikk leve sitt eget liv, noe insektene satte pris på:

Hagen oktober 2015, den største endringen, vi har fått drivhus!!!

Ser frem til poste litt flere bilder fra hagen. Og ikke minst fortsette med å lese alle andre hageblogger. Det gir inspirasjon og glede å få et lite innblikk i deres hager og prosjekter!

Ønsker alle et godt nytt år! 
6 kommentarer:

 1. Hyggelig at du skriver litt igjen! Skal si du har fått gjort mye i hagen din. Vakre bilder!

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Godt nytt (hage)år! Så fint å ha det tilbake igjen. Så utrolig flott det har blitt. Stor stas med drivhus og greier. Bra at dere bevarer litt eng til insekter og andre viktige venner. Blir spennende å følge deg fremover.
  Jannicke

  SvarSlett
 3. Det var litt av en utvikling på kort tid. Ha et fint nytt år.
  Hilsen ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett