fredag 21. mars 2014

Ferdig!

Eller, ferdig og ferdig... Graving med maskiner er ferdig :-) Etter to uker med gravemaskin i hagen er det godt å være ferdig. Nå er det bare å vente tålmodig på varmere vær. Da blir det planting av hekk og såing av plen. Frem til da planlegges og markeres det ut hvor det skal være gangstier, bed, kjøkkenhage, drivhus, plen, osv.


Jordkjeller på plass til venstre!Om det er noen som skal kaste eller vil kvitte seg med planter i Vestfold, så bare gi et pip, jeg tar i mot hva som helst! Har 1000m2 som skal fylles opp igjen. Det kommer til å bli en rar tid fremover, så frodig som det var her før.... Men har kjøpt inn masse sommerblomster frø, skal kaste dem utover deler som er på vent, så jorden blir brukt til noe. Er forberedt på å måtte luke en del for ugress også, vil helst ikke ha tilbake alt for mye av den.

Eller så fortsetter løkene å spire, gleder meg til å se alt i blomst!Selv med litt snø her en dag, så synger fuglene og våren er kommet for å bli. Ha en fin helg alle sammen :-)


2 kommentarer:

  1. Se der ja! Der var jordkjelleren på plass :) Det blir helt supert! Det blir spennende å følge hageprosjektet videre. Jeg gleder meg!

    SvarSlett
  2. Det er dette man kaller blanke ark ... Spennende med et så stort hageprosjekt , vil gjerne følge med på hva du finner på her. :)

    SvarSlett