tirsdag 31. desember 2013

Godt Nytt År!

Nok et år er gått, nye minner er laget, nye mennesker er truffet, fått mange nye ideer, oppturer og nedturer. Nå ser vi frem mot et nytt år, med blanke ark og nye muligheter!
Gleder meg til våren, da skal grunnsteinene i hagen på plass. Kanskje blir det drivhus, hagedam, osv. Men det haster ikke, er litt fint å plundre med ideer også :)

Ellers så er det ikke mye som minner om vinter ute nå, regn, mildt og storm etter storm. Krokusen har begynt å spire, for håpe den skjønner at det er litt for tidlig. Har dekket den enda bedre til. Kunne godt å ha kommet litt snø nå, tilfelle det blir kaldt, da er det best med snø. Og det er også mye koseligere med snø ute.

Fuglene er ikke så aktive nå i mørketiden. Men har besøk av mange sorter: flaggspett, spettmeis, svartmeis, blåmeis, kjøttmeis, pilfink, grønnfink, spurv, dompap, stillits, grønnsisik, rødstrupe, skogduer, skjære, osv.
Spesielt morsom er flaggspetten, når den skal ha mat er det helst ingen andre som får... Den jager bort alt som kommer i nærheten :) Men den holder ikke på så lenge da. Noen trestubber blir brukt som solsikkefeste. Den dytter fast et solsikkefrø, så hakker den løs for å få ut selve kjernen. Ser ut til å fungere ganske bra.


Ønsker dere alle sammen et Godt Nytt HageÅR!

2 kommentarer: