onsdag 20. november 2013

Skifter navn - Skovly II

I forbindelse med planlegging av hagen har vi skaffet oss bedre dokumenter på tomtegrensene våres. I papirene viser det seg at tomten her faktisk har et navn, noe jeg ikke trodde var vanlig i et stort boligfelt. Tomten er delt ut i 1969 fra en annen som heter Skovly, så vår har fått navnet Skovly II.

Jeg antar at Skovly stammer fra det danske ordet skov som betyr skog på norsk. Dvs om en oversetter det til norsk vil det bli Skogly. Noe som høres fornuftig ut, da boligfeltet ligger helt inntil en stor fredet skog. Nå vet jeg ikke hva de andre tomtene rundt oss heter. Tenkte jeg skulle ta en tur på biblioteket og sjekke litt. Syns det er interessant og spennende med historie. Boligfeltet vårt er skilt ut fra en stor gård, så det finnes sikkert mer info.

Blogg adressen blir den samme en liten stund til, må først undersøkt litt mer hva det vil si å endre selve adressen. Men bloggen har jeg gitt nytt navn: Skovly II - en hageblogg.
Fint å ha et ordentlig navn på hagen og bloggen :)

Bloggtittel bildet er av Skogstorkenebb, tatt i hagen. Kunne ikke passet bedre til navnet Skovly.

1 kommentar:

  1. Så utrolig koselig et navn dere har fått på tomten da! Gratulerer. Nydelig header også. Håper du får til å skifte navn på bloggen .

    SvarSlett